Στο ΟΑΚΑ βρίσκεται το basketblog.gr γα να σας μεταφέρει τα τεκταινόμενα από τον 41ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον πολυνίκη Παναθηναϊκού να διεκδικεί το 17ο του τρόπαιο, και τον πρωτάρη Φάρο, να διεκδικεί το πρώτο του τρόπαιο.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 17:30, με το ΟΑΚΑ αυτή να αρχίζει σιγά σιγά να μαζεύει κόσμο, και των δυο ομάδων.

Αυτή την στιγμή, μόνο Μαρκίζ Χέινς και η ομάδα του Φάρου βρίσκονται στο παρκέ, με τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Τσάπα να ζει την δική του αγωνία (σχετική φώτο).

Μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, και το ΟΑΚΑ αρχίζει να μαζεύει κόσμο, ειδικά από την πλευρά των «κυπελλούχων» Ελλάδας.

Εκτός αποστολής είναι ο Έλιοτ Ουίλιαμς αλλά και ο Βινς Χάντερ για ένα ακόμα παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό.

Αυτή την στιγμή γίνεται η παρουσίαση των δυο ομάδων, με τον ΠΣΑΚ να βραβεύει τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Μιχάλη Κακιούζη, ενώ το ίδιο έκανε και ο Βαγγέλης Τσάπας, βραβεύοντας τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

diamantidis-kakiouzis-vravevsi

diamantidis-vravevsi apo tsapa

tsapas-oaka-pro-game-kipello

Ένθερμη συνομιλία είχε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με τον Βαγγέλη Τσάπα, σε μια ακόμα σπουδαία στιγμή για την ομάδα του Κερατσινίου. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στις θέσεις των επισήμων μαζί με τους Τάκη Μπαλτάκο και Μάνο Παπαδόπουλο.

giannakopoulos-thanasis-baltakos-pao-faros-plati

Η ομορφότερη εικόνα ως τώρα είναι η παρουσία παιδιών από τις ακαδημίες των δυο ομάδων, στα πέταλα του ΟΑΚΑ.

pao-akadimies-telikos

faros-akadimies-oaka

Το ιστορικό ταμπλό με τις δωδεκάδες του 41ου τελικού!

Faros-pao-tablo-oaka-dwdekades

Μόλις έκανε την είσοδο του στην παρκέ η ομάδα του Φάρου Κερατσινίου:

faros-eisodos-oaka

Με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού να ακολουθεί:

Pao-eisodos me faro-telikos