Σε μικρό χρονικό διάστημα, οι ομάδες της XBA και του Τελεθριακού βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο φορές σε φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά. 

Ο Τελεθριακός “κέρδισε τις εντυπώσεις” καθώς ενώ θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, κατάφερε τη μία φορά να επικρατήσει επί της ομάδας από τη Χαλκίδα, η οποία θα βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής κατηγορίας με σκορ 75-63 στο παιχνίδι που έγινε στην Ιστιαία.

Ωστόσο, εμφανώς βελτιωμένη, η XBA κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο φιλικό “τεστ” κόντρα στον Τελεθριακό με σκορ 79-64, με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη δύσκολη συνέχεια που έχουν.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις από την ΧΒΑ:

“Φιλική ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα!
Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από τον Τελεθριακό στην Ιστιαία με 79-64 σε φιλικό αγώνα, ωστόσο ο Λουκάς Ζαρονικόλας και οι συνεργάτες του έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας αλλά και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Επόμενο φιλικό για την XBA My KTEO αύριο πάλι απέναντι στην ομάδα του Τελεθριακού στην Ιστιαία”.

“Βελτιωμένη εμφάνιση και νίκη!
Η ομάδα μας εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το χθεσινό φιλικό και επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Τελεθριακού με 63-75 που έγινε στην Ιστιαία.
Η ΧΒΑ My KTEO συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Τέλος θελουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Τελεθριακού για την άψογη φιλοξενία αυτό το διήμερο και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής”.

Φιλική ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα! Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από τον Τελεθριακό στην Ιστιαία με 79-64 σε φιλικό…

Δημοσιεύτηκε από XBA-Xalkida Basketball Academy στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 

Βελτιωμένη εμφάνιση και νίκη! Η ομάδα μας εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το χθεσινό φιλικό και επικράτησε σε…

Δημοσιεύτηκε από XBA-Xalkida Basketball Academy στις Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020