Ο ρέκορντμαν της Γ΄Εθνικής, Βασίλης Μίχος, με ανάρτηση του επευφημεί την αποδοχή του Νίκου Γκάλη, ο οποίος δέχθηκε από χθες την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα να αναλάβει Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ, αν και εφόσον κερδηθούν οι εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου από την «Αράχνη».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Μίχος:

«Το μπάσκετ στους ανθρώπους του .

Όλα τα σωματεία στις ηλεκτρονικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου θα ψηφίσουν τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα πρώτα το μπάσκετ. Μια dream team γεμάτη μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ.

Όλο αυτό το διάστημα μιλάνε μόνο για μπάσκετ με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα άμεσα υλοποιήσιμο την επόμενη μέρα. Δεν τάξανε ποτέ και τίποτα σε κανέναν έχοντας γυρίσει όλη την Ελλάδα μιλώντας με όλα τα σωματεία. Αυτή θα είναι η ομοσπονδία τις επόμενης μέρας αυτοί είναι οι πραγματικοί τεχνοκράτες του αθλήματος που το ξέρουν άριστα και το αγαπούν παθολογικά φέρνοντας την εξωστρέφεια, την διαφάνεια και την αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα.

Είναι οι μόνοι που μπορούν να φέρουν ξανά τα παιδιά στο μπάσκετ και το ενδιαφέρον του κόσμου να μεγαλώσει και να έρθει ξανά στα γήπεδα . Έχοντας από εχθές τον τεράστιο και ανεπανάληπτο Νίκο Γκάλη στο πλευρό τους. Η αύρα το όνομα και η εικόνα του Νίκου θα δώσει μια τεράστια ώθηση στην ανάπτυξη και στην αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ. Αυτό το μπάσκετ θέλουμε και αυτό θα έχουμε.»