Με playoffs συνεχίζεται και σήμερα η μπασκετική δράση, όχι μόνο στα ελληνικά παρκέ, αλλά και σε Ευρώπη και στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

Όσον αφορά στην Basket League, Λάρισα και Παναθηναϊκός λύνουν τις διαφορές τους για 4η φορά, με το «τριφύλλι» να προηγείται με 2-1. Οι Θεσσαλοί θα έχουν ξανά τον κόσμο στο πλευρό τους, όπως και στη νίκη με 84-77 στο 2ο ματς, ενώ οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν το 3-1, για να προκριθούν στους τελικούς, όπου από χθες περιμένει ο Ολυμπιακός, που «σκούπισε» τον Προμηθέα με επιβλητικές εμφανίσεις.

Νωρίς το μεσημέρι η Barcelona μάχεται με την Badalona. Η ομάδα του Jasikevicius προηγείται με 1-0 και θα ψάξει την 2η νίκη στα ημιτελικά των playoffs της ισπανικής Λίγκας, όπου η Real έχει κάνει ήδη το 2-0 με αντίπαλο την Baskonia και ζυγώνει προς τους τελικούς.

Τα ξημερώματα έχουμε μεγάλο ντέρμπι και 2ο τελικό στο ΝΒΑ. Οι Warriors «καίγονται» για νίκη, για να ρεφάρουν την ήττα από τους Celtics, οι οποίοι έκαναν τη ζημιά στον 1ο τελικό, επικρατώντας με ανατροπή και περίσσια ψυχικά αποθέματα με 120-108.

Το πρόγραμμα:

  • Barcelona- Badalona (13:30-COSMOTE SPORT 7 HD)
  • Λάρισα – Παναθηναϊκός  (18:30-ΕΡΤ3)
  • Warriors- Celtics  (03:00, 6/6- COSMOTE SPORT 4 HD)