Λίγα και καλά είναι τα παιχνίδια μπάσκετ στο σημερινό μενού σε τηλεόραση και διαδίκτυο, αλλά το καθένα έχει ενδιαφέρον και κεντρίζει τα βλέμματα των μπασκετόφιλων.

Σίγουρα το 7ο και τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα σε Σέλτικς και Μπακς στο TD Garden στη Βοστώνη κάνει τη διαφορά, αφού όποια ομάδα πάρει το ροζ φύλλο, αυτόματα θα πανηγυρίσει την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ, όπου περιμένουν οι Μαϊάμι Χιτ, έχοντας αποκλείσει τους Σίξερς.

Η σύγκρουση των Tatum- Αντετοκούνμπο θα έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον και θα είναι ιντριγκαδόρικη, αφού μιλάμε για δύο εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι στο game 6 έκαναν τα πάντα, αλλά στο τέλος χαμογέλασε ο ηγέτης των «Κελτών».

Επίσης τα ξημερώματα θα κριθεί και ο έτερος φιναλίστ, που αφορά τη Δύση, με τους Σανς να περιμένουν τους Μάβερικς, σε μία εξίσου εντυπωσιακή σειρά, που θα κριθεί σε game 7. Στον τελικό έχουν ήδη προκριθεί οι Ουόριορς, αποκλείοντας τους Γκρίζλις.

Παράλληλα υπάρχουν παιχνίδια της Β΄Εθνικής (4ος όμιλος), του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά και ντέρμπι στην Τουρκία ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Μπούρσασπορ.

Πιο αναλυτικά:

TV

  • Φενέρμπαχτσε-Μπουρσασπόρ (18:00- COSMOTE SPORT 9HD)
  • Βίρτους Μπολόνια-Πέζαρο  (22:00-Novasports 4HD)
  • Σέλτικς- Μπακς   (22:30-COSMOTE SPORT 4HD)
  • Σανς- Μάβερικς (03:00-COSMOTE SPORT 4HD)

WEB

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (15:00 – Α1 Γυναικών) 

(Web TV SDNA)

 

 

 

Κομοτηνή-Λεύκιππος Ξάνθης   (17:00- β΄Εθνική)