Μία πολύ σημαντική διοργάνωση για το μέλλον του μπάσκετ ξεκινάει σήμερα στην Ελευθερούπολη Καβάλας με την διεξαγωγή του Final-6 του Πανελλήνιου Εφήβων, στο οποίο θα συμμετέχουν οι έξι κορυφαίες ομάδες της χωράς, οι οποίες θα δείξουν σε όλη την Ελλάδα την δουλειά που γίνετε στα τμήματα υποδομής τους.

Συγκεκριμένα, στο τουρνουά της Ελευθερούπολης θα συμμετέχουν το Περιστέρι, ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο Προμηθέας Πατρών, ο Κολοσσός Ρόδου και η Ασπίδα Ξάνθης με την πρεμιέρα να λαμβάνει χώρα σήμερα στις 16:00 με το παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός.

Να πούμε ότι χθες στην σύσκεψη, που αφορούσε τα της διοργάνωσης,  αναλύθηκαν ζητήματα αναφορικά με τις μετακινήσεις, τις στολές των ομάδων, της προπονήσεις και άλλα τεχνικά ζητήματα, παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Νίκου Νικολόπουλου.

Οι σημερινοί αγώνες στο τουρνουά της Ελευθερούπολης:

16.00 Άρης-Ολυμπιακός:

18.00 Προμηθέας Πατρών-Περιστέρι

 

20.00 Κολοσσός Ρόδου-Ασπίδα Ξάνθης

Στην Ιστιαία, θα «παλέψουν» έξι ομάδες για τον τίτλο του πρωταθλητή σε επίπεδο νεανίδων με την σύσκεψη της διοργάνωσης να γίνεται χθες στα Λουτρά Αιδηψού, με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν ενημέρωση για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Στην σύσκεψη έδωσαν το παρών άνθρωποι του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, ενώ παραβρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ, Γιώργος Χαρατσής.

Να πούμε κάπου εδώ ότι στο τελικό τουρνουά, που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδος, θα συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός, Πρωτέας Βούλας, ΠΑΟΚ,  ΟΑΧ,  Πιερικός Αρχέλαος και  Σύλλας Αιδηψού με την πρεμιέρα να λαμβάνει χώρα σήμερα το απόγευμα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης:

16.00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

18.00 Ο.Α. Χανίων-Πρωτέας Βούλας

 

20.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος-Σ.Κ. Σύλλας Αιδηψού

 

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διοργανώσεων