Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα φιλοξενηθεί στο Βόλο θα στηρίξει η Coca-Cola Τρία Έψιλον με τη Fanta. Η μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της στρατηγικής κοινωνικής της υπευθυνότητας, θα υποστηρίξει αμφότερες τις διεθνείς διοργανώσεις που θα διεξαχθούν στη χώρα μας, η πρώτη το διάστημα 27 Ιουνίου με 5 Ιουλίου στην κρητική πρωτεύουσα και η δεύτερη από τις 23 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου στη Μαγνησία.

Η ανακοίνωση: «Φέτος το καλοκαίρι, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με τη Fanta βρίσκονται στο πλευρό των νέων αθλητών μπάσκετ, υποστηρίζοντας δύο σημαντικούς θεσμούς του αθλήματος σε Κρήτη και Βόλο. Ειδικότερα, από τις 27 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με τη Fanta στηρίζουν τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων (κάτω των 19 ετών) στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων (κάτω των 18 ετών) που θα φιλοξενηθεί στο Βόλο.

Πρόκειται για δύο αθλητικούς θεσμούς διεθνούς φήμης που διοργανώνονται από τη FIBA, με την υποστήριξη της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) και αναμένεται να συγκεντρώσουν το διεθνές αθλητικό ενδιαφέρον στη χώρα μας. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, συνεπής με τη στρατηγική της κοινωνικής της υπευθυνότητας, βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία, υποστηρίζοντας δράσεις που συνεισφέρουν στην ανάπτυξή της. Φέτος δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτές τις δύο πολύ σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στον Βόλο και την Κρήτη και θα δώσουν σε νέους ανθρώπους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στον πρωταθλητισμό.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον: Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 46 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 26 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixersSchweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite, και το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ), τα snacks TSAKIRIS, ενώ επίσης διανέμει τα ενεργειακά ποτά Monster. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου και Brown-Forman. Μάθετε περισσότερα στο www.coca-colahellenic.gr».