Η συμφωνία με τον Μάκη Γιατρά φαίνεται πως ήταν… μόνο η αρχή για τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, ο οποίος με την πρώτη του κιόλας μεταγραφική κίνηση φρόντισε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση εν όψει της νέας σεζόν. Κι αυτό γιατί οι “θαλασσί” απέκτησαν τον Γιάννη Θωνιάτη, έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Ο έμπειρος φόργουορντ φόρεσε επί σειρά ετών τη φανέλα του Έσπερου ΑΟΠΑ έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τον Μάκη Γιατρά. Έτσι, ο Πατρινός προπονητής φρόντισε να τον έχει κοντά του και την επόμενη σεζόν αφού θα συνεργαστούν εκ νέου, αυτή τη φορά στην Αρχαία Κόρινθο.

Η διοίκηση των νεοφώτιστων στη Γ’ Εθνική δείχνει ευθύς εξαρχής τις… άγριες διαθέσεις της εν όψει της νέας σεζόν αφού κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να δώσει στον Μάκη Γιατρά ό,τι όπλα χρειαστεί για να καθοδηγήσει την ομάδα στα μονοπάτια των εθνικών κατηγοριών.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, κ. Μεταξάς, μαζί με τον αντιπρόεδρο, κ. Γδύση, και τα μέλη του Δ.Σ., κ.κ. Κόλλια και Παπαπετρόπουλου, πρόσθεσαν ακόμα μία επιτυχία στο ενεργητικό τους και, πλέον, ετοιμάζονται για ακόμα πιο σπουδαία πράγματα. Είπαμε, στην Αρχαία Κόρινθο βάζουν ψηλά τον πήχη εν όψει της νέας σεζόν και το αποδεικνύουν ήδη από τη μεταγραφική περίοδο.