Ο Ερασιτέχνης Ηλυσιακός έλαβε την απάντηση της στοιχηματικής εταιρίας σχετικά με τις καταγγελίες που έχει κάνει σχετικά με την παρουσία της εφηβικής ομάδας σε κουπόνι στοιχήματος. Ο σύλλογος έδωσε στη δημοσιότητα την απάντηση της εταιρίας και παράλληλα εκφράζει την ελπίδα για ένα… καλύτερο αύριο των παιδιών.
Αναλυτικά:

“Η απάντηση από την στοιχηματική εταιρία σε σχετική καταγγελία του Ηλυσιακού Α.Ο., ήρθε με email λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκού – Ηλυσιακού για τα πλέϊ-οφ του εφηβικού πρωταθλήματος.

“Αγαπητέ κε Γκλιάτη,
Καταρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ενημέρωση.
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας δεν έχει πρόθεση να ξανακαλύψει στοιχηματικά αυτό το πρωτάθλημα“.

Πράγματι ο αγώνας της ομάδας μας δεν συμπεριλήφθηκε στο σημερινό κουπόνι.

Στον Ηλυσιακό Α.Ο. πιστεύουμε ότι βάλαμε ένα λιθαράκι για να αποτρέψουμε ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον, που σκοπό έχουν να “επενδύσουν” στον ιδρώτα και στην αγνή προσπάθεια παιδιών που προσπαθούν να “χωρέσουν” τον αθλητισμό μέσα σε ένα αποπνικτικό και εξοντωτικό πρόγραμμα.

Κι αυτό δεν αφορά μόνο παιδιά που αγωνίζονται στον Ηλυσιακό.

Ευχόμαστε η έρευνα να μη σταματήσει και να προχωρήσει σε βάθος, ώστε να μάθουμε κάποια στιγμή τους αληθινούς ένοχους και τους πραγματικούς ωφελημένους.

Το Δ.Σ. του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο”.