Την αποκάλυψη ότι χρησιμοποιήθηκε το όνομα της Νικόπολης, για μία αίτηση περί αλλαγής της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, έκανε ο σύλλογος της Πρέβεζας. Το συγκεκριμένο περιστατικό οδήγησε μάλιστα στην παραίτηση του μέχρι πρότινος γενικού γραμματέα Απόστολου Σταυρίδη για λόγους ηθικής…

Η δήλωση του Απόστολη Σταυρίδη:

«Είχα τη χαρά το τελευταίο διάστημα εξαιτίας την εισόδου της ομάδας μας στο μητρώο της ΓΓΑ, να συμμετάσχω σε πολλές συναντήσεις με εκπροσώπους από όλες τις υποψήφιες πλευρές για την προεδρία της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους, με εξαιρετικές ιδέες για τον αθλητισμό και την καλαθοσφαίριση και θεωρώ ότι τα παιδιά αυτά θα είναι και στο επόμενο ΔΣ της ΕΟΚ και θα βοηθήσουν τη καλαθοσφαίριση να προχωρήσει βήματα μπροστά οποίος και αν εκλεγεί πρόεδρος.

Όμως κάποια πράγματα είναι αδιαμφισβήτητα από θέμα ηθικής και όταν αυτά ξεφεύγουν από το στενό πλαίσιο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, τότε κυρίως για να προφυλάξεις το σωματείο σου, αλλά γιατί όχι, και τον εαυτό σου, από την τοξικότητα αλλά και τις τυχόν παρεξηγήσεις, καλύτερα να αποσυρθείς από οποιαδήποτε θέση ευθύνης . Με αυτές τις σκέψεις και χωρίς περαιτέρω σχολιασμό, από σήμερα τελώ υπό παραίτηση από την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα της ομάδας μπάσκετ Σ.Κ.Νικοπολη Πρέβεζας. Παραμένω δίπλα της βέβαια αλλά ως απλό μέλος».

Το κείμενο της επιστολής που έστειλε η Νικόπολη στην ΕΟΚ:

Πηγή: basket247.gr