Ο Παναγιώτης Λούντζης αποτελεί τον προπονητή της ομάδας Παμπαίδων του Πόλις Καλλιθέας.

Ο Ατρόμητος νίκησε με 105-23 και ο τεχνικός της ομάδας από την Καλλιθέα «ξέσπασε» για την τεράστια διαφορά στο σκορ και δικαιολογημένα, καθότι αναφερόμαστε σε παιχνίδι Παμπαίδων, σε μικρές τρυφερές ηλικίες και πέραν του αποτελέσματος, οι μικροί αθλητές έχουν να μάθουν ακόμα πολλά.

Έτσι και αλλιώς η νίκη και η ήττα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Το ζήτημα είναι τα παιδιά σε τέτοιες ηλικίες, να χτίζουν πρώτιστα σωστό χαρακτήρα και παράλληλα να μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ, πάντα με γνώμονα το «ευ αγωνίζεσθαι».

Η χθεσινή ανάρτηση του κ.Λούντζη, τα λέει όλα:

Τα όσα ανέφερε:

 Ντροπή ντροπή ντροπή !!!

Ήθελα πρώτα να ηρεμήσω για να μην γράψω χοντράδες και ξεφύγω αλλά δεν τα κατάφερα !

Ντροπή και στεναχώρια αισθάνομαι από το Σάββατο το πρωί μετά το παιχνίδι των Παμπαίδων μας γεννηθης :

Ένας του 2007

Οχτώ του 2008

Δύο του 2009

Ένας του 2010

Τελικό σκορ

Ατρόμητος Πειραιά – Πόλις Καλλιθέας : 105-23 !

Μπορείτε ελεύθερα να χειροκροτησετε τον “προπονητή” και την ομάδα του Ατρόμητου Πειραιά !

Πρώτα ντρέπομαι για τον προπονητή του Ατρόμητου Πειραιά Στέφανο Λαμπαδάριο και μετά για την ομάδα που όχι μόνο επετρεψε να διαπραχθεί αυτό το έγκλημα απέναντι σε νεαρούς αθλητές αλλά εδώσε και

συγχαρητήρια

στον “κοουτς” . Δυστηχως λόγω δικιάς μου υποχρέωσης (αγώνας εφηβικού ίδια ώρα) δεν μπόρεσα να παραβρεθώ σε αυτην την παρωδία σε αυτό το έγκλημα ! Ειλικρινά εκτός από το ότι θα τσακωνομουνα θα είχα πάρει τα παιδιά να φύγουμε !

Πάμε λοιπόν στην ουσία !

Την επόμενη λοιπόν ημέρα πηγαίνοντας στην προπόνηση για να τους δω και να τους πω ότι δεν πειράζει και ότι αυτά δυστηχως συμβαίνουν και με την προπόνηση σιγά σιγά θα γίνονται καλύτεροι βρήκα απέναντι μου παιδάκια σκυμμένα με τα μάτια βουρκωμενα ! Ράγισα μέσα μου με αυτή την εικόνα ! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί ! Παιδάκια 13 χρονών να κλαίνε γιατί βρέθηκαν κάποιοι που νομίζοντας ότι παίρνοντας το πτυχίο γίνονται προπονητές !

Ο καλός προπονητής δεν πρέπει να κρίνεται από τις νίκες και από τις ήττες ! Ούτε από το πόσο φιλικός είναι με την διοίκηση και τους γονείς ! Σε όσες ακαδημιες έχω προπονήσει εγώ ο μέτριος προπονητής το πρώτο πράγμα που μαθαίνω στα μικρά παιδιά είναι να σέβονται τον αντίπαλο και κυρίως τον αδύναμο αντιπαλο ! Βρέθηκαν πολλές φορές αντιμέτωπες οι ομάδες που προπονουσα με ομάδες αδύναμες , με παιδάκια μικρότερα σε ηλικία ! Ποτέ μα ποτέ δεν επέτρεψα τον διασυρμό των αθλητών της αλλης ομάδας ! Ποτέ δεν θα άφηνα προπονητής της ομάδας που είμαι υπεύθυνος να προβεί σε τέτοια εγκληματική ενέργεια ! Θα μου πει κάποιος πως ρε κοουτς ; Παιδάκια είναι . Με ποιον τρόπο λοιπόν ; Έπαιρνα ταιμ άουτ και τους έλεγα να μην παίζουν άμυνα , να κάνουν φάουλ για να πηγαίνουν στις βολές τα άλλα παιδάκια , μίλαγα στον διαιτητή να “βοηθήσει δίνοντας φαουλ και στην επίθεση να γυρνάνε την μπάλα και να σουταρουν τρίποντα ! Τι ποιο απλό ; Τόσο δύσκολο να βοηθήσεις την αδύναμη ομάδα ! Έτσι θα σε χειροκροτήσει και θα σε εκτιμήσει πραγματικά όλο το γήπεδο !

Αλλά για να το κάνεις πρέπει πρώτα από όλα να έχεις παιδεία !

Γιατί να τελειώσει 105-23 και όχι 75-40 ; Γιατί ; Για να περάσεις από την κερκίδα και να σου χτυπήσει την πλάτη ο μπαμπάς και να σου πει πόσο καλός προπονητής είσαι ; Για να σου δώσει

συγχαρητήρια

η διοίκηση για την καλή δουλειά που κάνεις ;

Συγχαρητήρια

λοιπόν τα κατάφερες !!!

Θέλω να ζητήσω μόνο συγνώμη στους αθλητές της ομάδας μας τους μικρούς μου ήρωες , στα παιδιά μου που δεν μπόρεσα να τα προφυλάξω από αυτό το έγκλημα και τους υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναγίνει !!!