Ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, είναι από τους πιο δημοφιλείς διαιτητές αυτή τη στιγμή στην χώρα, με πολλές παρουσίες σε μεγάλους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Η εμπειρία του, για το λόγο αυτόν, κανονικά θα έπρεπε να αποτελεί αιτία να αισθάνονται οι ομάδες της περιοχής από όπου προέρχεται (Μεσσηνία) σιγουριά για μία δίκαιη διαιτησία, στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων. Δύο φορές, όμως, αυτό έχει διαψευστεί με τον Έλληνα διαιτητή να είναι πρωταγωνιστής σε επεισόδια με παίκτες.

Μετά την απίστευτη επίθεση, στην οποία είχε προβεί ο παίκτης του ΝΟ Πύλου, Κώστας Αρβανίτης, προς τον κύριο Ταβουλαρέα, στη διάρκεια αγώνα με την ΑΕ Σπάρτης, με το βίντεο πάντως να δικαιώνει απόλυτα τον Μεσσήνιο διαιτητή για τις αποφάσεις που είχε πάρει, νέο επεισόδιο προκλήθηκε στα πλαίσια του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στην Καλαμάτα ’80 και τον Γ.Σ. Μεσσήνης. Αυτός που είχε αυτήν την φορά λεκτικό διαπληκτισμό με τον εν λόγω διαιτητή, ήταν ο φόργουορντ της δεύτερης ομάδας, Παύλος Νώντας, ο οποίος είχε ξεκινήσει από διαμάχη με τον αντίπαλό του, Γιάννη Βούλγαρη. Ο Κυριάκος Ταβουλαρέας του ζήτησε να ηρεμήσει, με τον Νώντα τότε να στρέφεται εναντίον του και τον έμπειρο διαιτητή να διακατέχεται μάλλον από… κάποιο αίσθημα εκδίκησης. Για το λόγο αυτό, ενδεχομένως, έδωσε τουλάχιστον υπερβολικό επιθετικό φάουλ εναντίον του Νώντα σε εκείνη την φάση.

Η αντίδραση του παίκτη της Μεσσήνης, πάντως, ήταν εκτός αθλητικών πλαισίων. Αμέσως μετά την απόδοση του φάουλ, έβγαλε την φανέλα του, κάτι που λογικά έφερε και την αποβολή του από τον Ταβουλαρέα. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το χρονικό της έντασης, εκκινώντας από τα 3:55 λεπτά.

Πηγή video: Kalamata24 TV