Μπορεί σε λίγες ημέρες να ξεκινούν οι προετοιμασίες των περισσότερων ομάδων για την νέα σεζόν τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο μπάσκετ, όμως ο Μάικ Ευαγγελίτσης κατάφερε να βρει λίγο χρόνο για την οικογένεια του.

Ο νεαρός προπονητής του γυναικείου τμήματος του Προμηθέα Χαλανδρίου και υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία του MBCE Big Shoes Camp By Mike Evaggelitsis αλλά και του MBCE Academy, των ατομικών προπονήσεων που ξεκίνησε ενεργά από φέτος, απολαμβάνει τις ολιγοήμερες διακοπές του με την οικογένεια του στην Σχοινούσα. Ο Ευαγγελίτσης έχει ιδιαίτερη αγάπη με τα παιδιά λόγω της συνεχούς συνεργασίας μαζί τους ως υπεύθυνος ακαδημιών αλλά και μέσω του MBCE Big Shoes Camp By Mike Evaggelitsis, και δεν θα μπορούσε αυτό να μην ισχύει και για την οικογένεια του, παίζοντας μαζί τους και περνώντας όσο περισσότερο χρόνο μπορεί δημιουργικά. 

Ο ίδιος έχει ως μότο ότι οι καλύτερες διακοπές είναι αυτές που περνάς με την οικογένεια σου και τα παιδιά σου και δεν θα μπορούσε να μην το ακολουθήσει. Ο φέρελπις προπονητής του Προμηθέα θα παραμείνει για λίγες ακόμα μέρες στη Σχοινούσα, όπου απολαμβάνει τα σοκάκια του όμορφου νησιού αλλά και τα τοπικά μαγαζιά,  όπως αυτό του Νικήτα Πράσινου που μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανιώνιο, δραστηριοποιειται στο χώρο του τουρισμού (δωμάτια meltemi rooms) και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αθηνά για να ξεκινήσει την προετοιμασία με την γυναικεία ομάδα και παράλληλα να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές του Ευαγγελίτση με την οικογένεια του: