Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους το εις βάρος τους ξεκίνημα στη φετινή σεζόν είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Απόλλωνα σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Οικονομάκη. Ο Έλληνας γκαρντ παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, apollongs.gr, και τόνισε πως κάθε μέλος της ομάδας στοχεύει στο «restart» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ώστε να φτάσει και πάλι ψηλά ενώ ακόμη δήλωσε πως η ήττα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Νέα Ιωνία πρέπει να αποτελέσει απλά μία κακή παρένθεση, δίνοντας από δω και στο εξής τα πάντα για να έρθουν οι νίκες, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον ΟΚΑ Μεσογείων (15/10, 21:00).

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Οικονομάκη:

«Οφείλουμε να αντιδράσουμε, έπειτα από το μέτριο ξεκίνημά μας. Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο, αφού είμαστε μία εντελώς καινούρια ομάδα, ωστόσο θα πρέπει ο καθένας από εμάς να βγάλει από μέσα του εγωισμό και να αποδείξουμε ότι η άσχημη εμφάνιση της προηγούμενης Αγωνιστικής ήταν μία κακή παρένθεση. Ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι ένας Σύλλογος με τεράστια ιστορία και πρέπει κι εμείς απ’ την πλευρά μας να τιμούμε την ιστορική φανέλα του, με το να δίνουμε σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση το 100% του εαυτού μας. Εξάλλου, όλοι όσοι απαρτίζουμε το μπασκετικό Τμήμα του Απόλλωνα (παίκτες, προπονητές, παράγοντες, σταφ) έχουμε στόχο ένα νέο ξεκίνημα, ένα… restart, ώστε να δούμε ξανά τον Απόλλωνα να φτάνει ψηλά…

Έχουμε, λοιπόν, μπροστά μας το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΚΑ Μεσογείων. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία αρκετά δυνατή ομάδα που είναι από τα φαβορί φέτος, ωστόσο, όπως είπα και πιο πάνω, πρέπει να βγάλουμε εγωισμό, πρέπει να αναστρέψουμε την εικόνα του προηγούμενου παιχνιδιού, να μπούμε ΑΠΟΛΥΤΑ συγκεντρωμένοι και να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας! Μέσα στην εβδομάδα δείξαμε αντίδραση μετά την “κακή” ήττα και κυρίως την εικόνα μας, δουλέψαμε πολύ καλά και πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι να κοιτάξουμε στα μάτια τον ΟΚΑΜ και να διεκδικήσουμε το καλύτερο από το αυριανό ματς».