Πώς θα σας φαινόταν ο Κατούφας σε ρόλο… δημοσιογράφου;

Φάρος Κερατσινίου και Παναθηναϊκός, ετοιμάζονται για τον αυριανό (6/3) τελικό, ο οποίος θα κρίνει τον Κυπελλούχο Ελλάδος για την φετινή σεζόν. Αμφότερες οι πλευρές, διακατέχονται από σημαντικό κίνητρο, για τους δικούς τους λόγους, αλλά αυτό δεν απαγορεύει στους παίκτες, να βρίσκουν τις δικές τους στιγμές, προκειμένου να χαλαρώνουν και δείχνουν το εξαιρετικό «κλίμα» που επικρατεί στις δύο ομάδες.

Λίγο μετά την προπόνηση του Φάρου, η οποία προηγήθηκε στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, το γήπεδο άνοιξε και για τους εκπροσώπους του Τύπου. Μόνο που τη δουλειά τους, επιχειρεί να… κλέψει ο Σωτήρης Κατούφας! Ο Έλληνας σέντερ, πηγαίνοντας μπροστά από μια κάμερα που είχε στηθεί στα πλάγια, εκεί όπου συνήθως τοποθετούνται οι πολυθρόνες της μιας «ανάσας» από το παρκέ, έβαλε μπροστά από αυτή τον Βαγγέλη Καράμπουλα και ξεκίνησε την «ανάκριση». Ο έμπειρος γκαρντ, όφειλε να απαντήσει στις ερωτήσεις του συμπαίκτη του, σε μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές της παραμονής του τελικού.

Λίγο αργότερα, ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου, για να δεχτεί πια ο Παναθηναϊκός τους εκπροσώπους του Τύπου στο ΟΑΚΑ. Ήταν η στιγμή, όπου οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς έριχναν τα πρώτα τους σουτάκια, πριν συγκεντρωθούν μαζί με τον προπονητή τους στο κέντρο του γηπέδου, φωνάζοντας το όνομα της ομάδας και ξεκινώντας τότε την τελευταία προπόνηση, λίγες μέρες μετά το θρίαμβο στην Ανδαλουσία, απέναντι στη Μάλαγα.