Ο Σπύρος Γκόντας, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος και ο Χρυσόστομος Σχινάς θα διευθύνουν τον τελικό. Ο Σχινάς είναι ο “πρώτος” διαιτητής της αναμέτρησης και ακολουθούν οι Γκόντας και Αναστόπουλος.

Στην κληρωτίδα μπήκαν τέσσερις διαιτητές (έμεινε απ’ έξω ο Χρήστος Χριστοδούλου, που ως αναπληρωματικός θα καθίσει στο τραπέζι της γραμματείας) και όχι έξι, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Σκυνδήλια.

Δήλωσε ότι αιφνιδιάστηκε από την αλλαγή στις… συνήθειες, εξέφρασε την αντίδρασή του για τον… αιφνιδιασμό, ρώτησε τον Στέλιο Συμεωνίδη πότε λήφθηκε αυτή η απόφαση, για να του απαντήσει ο “ισχυρός άνδρας” της ΚΕΔ ότι “το αποφασίσαμε την Τετάρτη, για να περιορίσουμε το ενδεχόμενο της απειρίας. Επιλέξαμε αυστηρά τους καλύτερους“.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν εμφανίστηκε απλά στις εξέδρες του κλειστού του Ελληνικού. Πρώτα πήγε στ’ αποδυτήρια της ομάδας του και μετά στην αίθουσα που έγινε η κλήρωση των διαιτητών.

Αφού ολοκληρώθηκε ο διάλογος του Γιώργου Σκυνδήλια αναρωτήθηκε “γιατί πρέπει να ξέρουμε νωρίτερα τους διαιτητές, αφού υποτίθεται ότι έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους”.

Οι όλες συζητήσεις ήταν σε χαμηλούς τόνους και σε πολύ καλό κλίμα…