Σήμερα (16/05) έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 55χρονος προπονητής της ομάδας του Φίλιππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας. Άπαντες πληγώθηκαν από αυτήν την απώλεια και πολλές ομάδες, αλλά και οι παράγοντές τους έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους για τον ξαφνικό θάνατο του coach Γκίμα.

ΚΣ Γέφυρας:

Έσπερος Λαμίας:

Μακεδονικός:

Ίκαροι Τρικάλων:

“Για τον φίλο Δημήτρη…
Λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν σταματήσεις να τους θυμάσαι…
Πως μπορείς όμως να λησμονήσεις έναν άνθρωπο με τον οποίο είχες σχεδόν καθημερινή επαφή μαζί του;;;
Ο Δημήτρης Γκίμας, ήταν φίλος, συνεργάτης, συναγωνιστής, “αντίπαλος” μα πάνω απ’ όλα ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον χώρο του μπάσκετ.
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους και στους φίλους του Δημήτρη και να ευχηθώ, ο Φίλιππος Βέροιας, το αγαπημένο του “παιδί” στο άθλημα που υπηρέτησε, να τον κάνει υπερήφανο οπότε το παρακολουθεί από ψηλά.
Καλό ταξίδι, Δημήτρη… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…
Ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων
Κώστας Σκρέτας”

Καβάλα:

“Ο Πρόεδρος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ και το Δ,Σ της ENERGEAN KAVALA B,C εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΙΜΑ για την αναπάντεχη απώλειά του!!!
Καλή δύναμη και πολύ κουράγιο!”

Αίας Ευόσμου:

Διαγόρας Δρυοπιδέων:

Οίαξ Ναυπλίου:

Τρίτωνας:

“Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του coach Γκίμα, αλλά και στην οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας για την απώλεια ενός αξιοπρεπέστατου εργάτη του μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα”.

Παγκράτι:

Kόροιβος Αμαλιάδας:

ΓΑΣ Μελίκης: 

Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας:

“Το τμήμα μπάσκετ ανδρών του Ιωνικού ΝΦ και η διοίκησή του,στέλνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη Γκίμα καθώς και στο σύλλογο που υπηρέτησε για τόσα χρόνια, το Φίλιππο Βέροιας, σαν αθλητής αλλά και σαν προπονητής”.

Ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού ΝΦ κος Σπύρος Σταθούλης, φανερά σοκαρισμένος δήλωσε:

« Ο θάνατος του Δημήτρη ήταν κάτι που μας σοκάρισε όλους και εμένα προσωπικά στο μέγιστο βαθμό. Ήταν,ένας άνθρωπος ,άριστος γνώστης του αθλήματος με ήθος -αξίες και αρχές μα πάνω από όλα και φίλος. Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και στο σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε τόσο πολύ το Φίλιππο Βέροιας».