Οι Ίκαροι Σερρών σε μια ιστορική αναδρομή που πραγματοποίησαν θυμήθηκαν κάποιες από τις καλύτερες εφηβικές και παιδικές ομάδες στην ιστορία του συλλόγου. 

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ομάδα των Παίδων που βρέθηκαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Νάουσας τη χρονιά 2005/06. Εκεί, αντιμετωπίζοντας σπουδαίες ομάδες όπως αυτή των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη που κατέκτησαν άλλωστε και την 1η θέση της διοργάνωσης με αθλητές που “έγραψαν” λαμπρή καριέρα στη συνέχεια όπως είναι Κώστας Σλούκας, ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, κατάφεραν να τερματίσουν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι Ίκαροι Σερρών μάλιστα και σε άλλες “χρυσές” φουρνιές του παιδικού τμήματος. Αυτές ήταν το 1998 στο πρωτάθλημα που έγινε στη Λειβαδιά, όπου εκεί οι Ίκαροι τερμάτισαν στην 3η θέση, την ίδια που κατέκτησαν και την προηγούμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τις χρονιές 1992/93 και 1994/95 στα πρωταθλήματα που διεξήχθησαν σε Ρόδο και Μεγαλόπολη αντίστοιχα.

Τέλος, η ομάδα των Ικάρων αναφέρθηκαν και στις “χρυσές” φουρνιές των εφήβων τους. Αυτές ήταν το 1993 στο Πανελλήνιο της Ελευθερούπολης, όπου κατέκτησαν την 5η θέση, αλλά και το 1992 στη Φλώρινα, όπου κατέκτησαν την 4η θέση στην Ελλάδα

Φυσικά από αυτές τις ομάδες, δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτή της χρονιάς 1990/91, η οποία ήταν και η μοναδική ομάδα στην ιστορία του σωματείου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Εφήβων που διεξήχθη στη Σύρο.

Δείτε τη δημοσίευση των Ικάρων Σερρών: