Γίνεται μία ομάδα να μην “κατεβαίνει” σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος, επειδή «δεν της αρέσει ένας διαιτητής»; Κι όμως γίνεται, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος, ο προπονητής του ΚΑΟΧ που ανέδειξε το περιστατικό σε σημερινή του ανάρτηση (5/2) στο Facebook.

«Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνετε να μην κατεβαίνει ομάδα της περιοχής μας σε παιδικό αγώνα γιατί δεν της άρεσε ένας διαιτητής, και να γίνετε αποδεκτό από τους ΓΟΝΕΙΣ και την διοικητική αρχή της ένωσης!!!!! Γιατί πρέπει να λέγονται και αυτά. Το πρώτο που θα πρέπει να μεριμνήσουμε να αναπτύξουμε είναι παιδεία και όχι καφροσυνη Και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του», έγραψε στο προφίλ του ο κόουτς του ΚΑΟΧ.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιωτόπουλος αναφέρεται στην αναμέτρηση μεταξύ του ΚΑΟΧ και του MBA (Moudania Basketball Academy), η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου 2021. Το παιχνίδι έληξε με σκορ 20-0 άνευ αγώνα υπέρ των φιλοξενούμενων, επειδή η ομάδα των Μουδανιών δεν προσήλθε στο γήπεδο, με την αιτιολογία που γράφει στο ποστάρισμά του ο προπονητής του ΚΑΟΧ.

To basketblog.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του ΚΑΟΧ, ο οποίος εξιστόρησε το περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο, λέγοντας ότι η αντίπαλη ομάδα δεν θέλησε να κατέβει στο παιχνίδι, επειδή ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν «φίλος του»…