«Οι νίκες ξεκινούν από την άμυνα. Όλοι οι προπονητές στον κόσμο αυτό θα σου πουν. Ένας παίκτης μπορεί να είναι ο καλύτερος στον κόσμο, ο MVP του πρωταθλήματος, αλλά μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις. Πρέπει να το κάνουμε μαζί. Ένας να μην παίζει, θα χάσουμε όλοι», τονίζει ο Greek Freak στο σποτ που έχει ήδη κυκλοφορήσει στα μέσα δικτύωσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συνεχίζει ως εξής: «Έχω μάθει να κοιτάω τον αντίπαλο στα μάτια, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου παίζω μ’ έναν αντίπαλο που είναι αόρατος. Δεν τον βλέπω, αλλά υπάρχει. Τι ξέρω εγώ; Είμαι 25 χρόνων, είμαι ένας μπασκετμπολίστας. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι αυτοί που αγαπάμε, είναι το γήπεδό μας. Η ζωή είναι το γήπεδό μας. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται και τον νικάμε. Και στο τέλος, βγαίνουμε όλοι MVP», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο νεο σποτ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να ταλανίζει τις ζωές όλων και φυσικά και των αθλητών. Για αυτό το λόγο στο νέο σποτ που έδωσε σε δημοσιότητα η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας πρωταγωνιστεί ο Έλληνας “back-to-back” MVP του “μαγικού κόσμου” του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Για την κίνηση αυτή από τον Έλληνα σταρ των Milwaukee Bucks, ο Πρωθυπουργός της χώρας μας κ.Κυριάκος Μητσοτάκης τον ευχαρίστησε δημόσια μέσω Twitter λέγοντας:

«Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον @Giannis_An34 που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, “παίζουμε άμυνα” και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο: