Ο προπονητής της CSKA Moscow Δημήτρης Ιτούδης, αλλά και δυο “θρύλοι” του ελληνικού μπάσκετ, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκαν στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησαν για τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μάλιστα, ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης παραδέχτηκε δημόσια πως έχει ηττηθεί στα τρίποντα από τον γνωστό τραγουδιστή.

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

«Μέσα από μία κοινή παρέα βρεθήκαμε και παίξαμε μπάσκετ κι από εκεί και πέρα εξελίχθηκε σε μία πολύ ωραία φιλία. Είναι ωραίος σαν παράδειγμα. Βρίσκει πάντα χρόνο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό παρότι στη δουλειά του πρέπει να ξενυχτάει. Μία φορά μάλιστα με κέρδισε σε ένα διαγωνισμό σουτ!»

Δείτε τι είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς:

«Γνωριστήκαμε σε μία νυχτερινή έξοδο, όταν είχαμε πάει μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο μαγαζί όπου τραγουδούσε. Για άνθρωπο που δεν έχει παίξει μπάσκετ, είναι πολύ καλός», ενώ όσον αφορά τα Παναθηναϊκά αισθήματα του τραγουδιστή τόνισε: «Όλοι έχουμε… ελαττώματα και τους αγαπάμε με αυτά».

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Είναι Παναθηναϊκός με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Η διαφορά είναι ότι όταν αυτός με καλεί στην πίστα εγώ παίρνω το μικρόφωνο και κουρελιάζομαι ενώ αυτός δεν έχει παίξει μαζί ένας εναντίο ενός. Μάλλον θα φοβάται το σουτ μου».

Δείτε την εκπομπή: