Μετά από αρκετούς σημαντικούς καλεσμένους, η ομάδα της Αρετσού Καλαμαριάς συνέχισε τις τηλεπροπονήσεις, αυτή τη φορά με τον πολύπειρο γκαρντ του Περιστερίου Βασίλη Ξανθόπουλο

Μετά τους Δημήτρη Φλιώνη, Κώστα Βασιλειάδη, Γιάννη Σιδηροηλία, Λίνο Χρυσικόπουλο και Σάββα Καμπερίδη, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ήταν αυτός που έδωσε τις συμβουλές του στους νεαρούς αθλητές της Αρετσού Καλαμαριάς και συνομίλησε μαζί τους για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Μπορεί ο Έλληνας γκαρντ να φημίζεται για την “τέχνη” της ασίστ, ωστόσο τόνισε στους νεαρούς αθλητές της Αρετσού Καλαμαριάς το πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουν πολλά πράγματα πάνω στο παρκέ. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η κατάκτηση του Basketball Champions League με την φανέλα της ΑΕΚ ήταν μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του. 

Τέλος, ο Ξανθόπουλος ανέφερε πως ο Gary Payton αποτελούσε ένα από τα ινδάλματά του, αλλά είπε πως και το Ισπανικό πρωτάθλημα αποτελεί το καλύτερο στην Ευρώπη και η Real Madrid είναι μία από τις ομάδες που τον ευχαριστεί να παρακολουθεί, καθώς διαθέτει έναν σταθερό κορμό εδώ και χρόνια.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση της Αρετσού Καλαμαριάς: