Καθώς πλησιάζουν οι επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, άλλος ένας σύλλογος βρίσκεται στο πλευρό του υποψήφιου Προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου.

Ο λόγος για το σωματείο του Πόλις Καλλιθέας. Πιο συγκεκριμένα, ο εμβληματικός αθλητής που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα από την Καλλιθέα, ο Αχιλλέας Μπογδανίδης με ανάρτησή του στα social media δήλωσε ανοιχτά την στήριξη του συλλόγου, αλλά και του ίδιου προς το πρόσωπο του κ.Λιόλιου.

Ο “Μπόγδα” αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Πόλις, από τις τοπικές κατηγορίες μέχρι και στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής, όπου έχει βρεθεί πριν από μερικά χρόνια και με γνώμονα το καλύτερο “αύριο” στο χώρο του μπάσκετ, θα βρεθεί στο πλάι του κ.Λιόλιου όπως έκανε και ο ίδιος γνωστός με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για εκείνον.

Δείτε την ανάρτηση του Αχιλλέα Μπογδανίδη:

«Ο Πόλις ΑΣ Καλλιθέας ανακοινώνει την στήριξή του, στον Βαγγέλη Λιόλιο, στον υποψήφιο Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. και στα φιλόδοξα πλάνα που έχει χαράξει, για την ανάπτυξη των ακαδημιών και γενικότερα της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Τέτοιες προσωπικότητες σπανίζουν στον τόπο μας και η εκλογή του είναι μονόδρομος για την μελλοντική ευημερία του αγαπημένου μας sport που τόσο πιστά υπηρετούμε».