Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής του Άρη Δημήτρης Φλιώνης ήταν ο καλεσμένος της ομάδας της Αρετσού Καλαμαριάς στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε με τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου. 

Η ομάδα της Αρετσού Καλαμαριάς όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιούσε αντίστοιχες τηλεπροπονήσεις, στις οποίες συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της ΕΚΟ Basket League, ή και Έλληνες του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα ήταν ο Κώστας Βασιλειάδης. Επίσης, παρεβρέθηκαν και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο Σάββας Καμπερίδης, αλλά και ο Λίνος Χρυσικόπουλος της ΑΕΚ.

Οι μικροί αθλητές του σωματείου είχαν για άλλη μια φορά να συνομιλήσουν με ένα πρόσωπο της κορυφαίας κατηγορίας της Ελλάδος και να εμπνευστούν από τα λεγόμενά του. Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Φλιώνης μοιράστηκε τις γνώσεις του και μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν το μπάσκετ.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Φλιώνης σπουδάζει ιατρική παράλληλα με το μπάσκετ και αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα προς μίμηση προς όλα τα παιδιά του αθλητισμού. Για αυτό το λόγο μάλιστα συμβούλεψε και τα παιδιά της Αρετσού Καλαμαριάς για το μέλλον τους και παράλληλα τους αποκάλυψε το όνειρό του να αποτελεί μέρος της σπουδαίας ομάδας του Άρη.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση της Αρετσού Καλαμαριάς: