Τέλος έλαβε η ταλαιπωρία του Δημήτρη Ιτούδη, αφού εξήλθε από το νοσοκομείο και πλέον θα μπορέσει να γυρίσει σπίτι του.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό, ωστόσο σήμερα έγινε γνωστό πως μετά τις τελευταίες εξετάσεις, έδειξε πως έχει ξεπεράσει τον COVID-19 και θα μπορέσει να γυρίσει στην οικογένεια του. 

Ο Ιτούδης θα καθίσει σπίτι του για μία εβδομάδα και μετά από νέες εξετάσεις, εφόσον όλα πάνε καλά, θα γυρίσει στις υποχρεώσεις του με την CSKA

«Δόξα τω Θεώ, είμαι απολύτως υγιής κι έτοιμος να επιστρέψω στην κανονική ζωή. Ευχαριστώ όλους όσοι φίλοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με στήριξαν με τα μηνύματά τους, το εκτιμώ. Ευχαριστώ και το ιατρικό επιτελείο κι όλους όσοι με βοήθησαν να αναρρώσω στην Αθήνα, τους ευχαριστώ για το μεγάλο τους ενδιαφέρον. Ευχαριστώ και τους γιατρούς μου, την κα. Γαρυφαλλιά Πουλάκου, Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας και συνεργάτιδα του κ. Συρίγου, τον κ. Τσιόδρα, κορυφαίο Λοιμωξιολόγο στην Ελλάδα, καθώς και τον κ. Κικίλια, Υφυπουργό Υγείας της Ελλάδας. Παρότι είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας, παρακολουθώ μέσω video τις προπονήσεις και συνομιλώ καθημερινά με τους συνεργάτες μου, μου λείπει η ομάδα, μου λείπει να δουλεύω για το μπάσκετ, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψω μόλις λάβω το τελικό ΟΚ», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Ιτούδη στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας.