Ο Άρης Θήβας όπως έχει γίνει γνωστό, δεν θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στις εθνικές κατηγορίες της χώρας, καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι και έτοιμος να κάνει ένα “restart” και να θέσει τους επόμενους στόχους του για τα επόμενα χρόνια. 

Έτσι λοιπόν, όπως έγινε γνωστό, προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας σεζόν και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Ο λόγος για την προσθήκη του Ηρακλή Μπουλαντζά στο ρόστερ του σωματείου.

Ο Μπουλαντζάς είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως playmaker. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Φοίνικας Πειραιώς, Προοδευτική Κορυδαλλού, αλλά και Λοκρός Αταλάντης, από όπου αποκτήθηκε.

Υπενθυμίζουμε πως ο Άρης Θήβας έκανε γνωστό και το προπονητικό του επιτελείο εν όψει της νέας χρονιάς. 

Δείτε την ανακοίνωση του Άρη Θήβας:

“Από σήμερα και για την νέα αγωνιστική περίοδο η θέση του Point Guard στον ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ είναι κατειλημμένη από τον 24 χρόνο Ηρακλή Μπουλατζα.
Ο Ηρακλής έχει ξεκινήσει την καριέρα του ως βασικό μέλος στα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Ολυμπιακού, ακολούθως έχει συνεχή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες αγωνιζόμενος στους Φοίνικα Πειραιώς,Προοδευτική Κορυδαλλού,Λοκρο Αταλάντης πριν καταλήξει στην ομαδα- οικογένεια του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ.
Καλωσορίζουμε τον Ηρακλή Μπουλατζα ευχόμενοι υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες!!!
Still Loading….”

Δείτε και τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

Από σήμερα και για την νέα αγωνιστική περίοδο η θέση του Point Guard στον ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ είναι κατειλημμένη από τον 24…

Δημοσιεύτηκε από Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ στις Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020