Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Έσπερος Πατρών επικράτησε του Εργοτέλη με σκορ 42-40 και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της τρίτης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ, με 8 πόντους, και περιμένει το αποτέλεσμα της τελευταίας αναμέτρησης της ημέρας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Πρωτέα Βούλας για να δει αν θα πάρει τελικά το χάλκινο μετάλλιο. Σε περίπτωση νίκης του Πρωτέα το μετάλλιο θα πάει στις Θεσσαλονικιές.

Δεκάλεπτα: 13-7, 24-20, 34-28, 42-40

Διαιτητές: Κοϊιμτζόγλου-Γαζέτας

ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Μπαζίνας): Αναγνωπούλου 5, Ψυρρή 7(1), Νάτσκου 7(1), Τσιακμά, Τραγούστη,  Λάνταβου 23.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηδάκης-Κομψέλης): Σεμερτζάκη 7(1), Γιαλιαδάκη, Ξενάκη 7(1), Αποστολοπούλου 2, Κριμίλη 18(3), Παπαδοπούλου, Γιαννουλάκη, Μαρτιμιανάκη 6, Θωμά.

Η Μαριλένα Λάνταβου των νικητριών δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα τα εξής: «Ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι για μας καθώς παίζαμε τον κόπο μας όλη αυτή τη χρονιά. Θέλαμε να κερδίσουμε απεγνωσμένα για να έχουμε ελπίδες για το χάλκινο μετάλλιο. Παίξαμε με πάθος και καταφέραμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου, στον κόουτς, στον έφορο γυναικών του συλλόγου και πάνω από όλα στον πρόεδρό μας Κώστα Μαρλαφέκα που μας στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα».