Στην τελευταία αναμέτρηση της ημέρας,στην πρεμιέρα του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων ο Έσπερος ΑΟΠΑ επικράτησε με 53-26 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.

Οι Πατρινές ήταν καλύτερες σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με την ασφυκτική τους άμυνα έβαλαν από την αρχή τις βάσεις για μια εύκολη επικράτηση και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

Δεκάλεπτα: 3-16, 9-24, 18-41, 26-53

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Παπαδημητρίου): Δημητριάδου, Κοτζαϊτση 1, Καραφουλίδου, Τρυφωνίδου 6(2), Δανιηλίδου 2, Κουρτίδου 4(1), Σιδέρη, Χαϊντάρι 1, Κωνσταντινίδου, Αντωνίου 5, Γρηγοριάδου 5, Σιδηροπούλου 2.
 
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Μπαζίνας): Αναγνωπούλου 2, Ψυρρή 14(1), Νάτσκου 8(1), Ράγκου 3(1), Μπαλάση, Τσιακμά 8, Καϊση, Τραγούστη 4, Καλύβα, Γιαννακοπούλου, Αργυροπούλου, Λανταβού 14.
 
Οι δηλώσεις του προπονητή του Εσπέρου Πάτρας, Γιάννη Μπαζίνα : «Δεν περιμέναμε το παιχνίδι να πάρει αυτή την τροπή. Σίγουρα δεν είναι αυτή η εικόνα του Απόλλωνα που είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Διαχειριστήκαμε καλύτερα το άγχος της πρεμιέρας και βρεθήκαμε με περισσότερη συγκέντρωση στο γήπεδο. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με πολύ δυνατές ομάδες. Η αρχή θα γίνει αύριο με τον Πρωτέα που είναι μια από τις διεκδικήτριες της πρωτιάς. Εύχομαι όλες οι παίκτριες να έχουν την υγεία τους και να γίνουν και τις επόμενες μέρες ενδιαφέροντα παιχνίδια όπως σήμερα».