Σήμερα ολοκληρώνεται το 49ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, με τη ΔΕΚΑ και τον Προμηθέα να «κονταροχτυπιούνται» για τον τίτλο του πρωταθλητή.

 

Η ΔΕΚΑ πέρασε τους ομίλους στο… νήμα, νικώντας τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική, και έφτασε ως εδώ αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά, σε μια εμφάνιση που έδειξε την ποιότητά της και το ότι δεν έφτασε τυχαία μέχρι τον τελικό. Απ’ την άλλη, ο Προμηθέας τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου, αφού ηττήθηκε την τελευταία -αδιάφορη- αγωνιστική απ’ τον Παναθηναϊκό, πέφτοντας στο 2-1 ρεκόρ, αλλά παίρνοντας την πρόκριση. Στα ημιτελικά απέκλεισε αρκετά δύσκολα το Περιστέρι και έφτασε στον τελικό για να υπερασπιστεί το «θρόνο» του (και να πάρει το 3ο στα 4 τελευταία χρόνια), μιας και πέρυσι ήταν αυτός ο πρωταθλητής Ελλάδος στους παίδες.

 

Σήμερα έχουμε επίσης και το μικρό τελικό, όπου Παναθηναϊκός και Περιστέρι θα «μονομαχήσουν» για το χάλκινο μετάλλιο. Οι δύο αήττητοι των ομίλων βρίσκονται αντιμέτωποι με φόντο την 3η θέση, αφού αμφότεροι δεν τα κατάφεραν στα ημιτελικά κόντρα σε ΔΕΚΑ και Προμηθέα αντίστοιχα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (03/07):

  • 13:00 Παναθηναϊκός – Περιστέρι (θ. 3-4)
  • 15:30 ΔΕΚΑ – Προμηθέας (Τελικός)

*Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Νέο Καρδίτσας.

 

Η ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:

  1. ΔΕΚΑ ή Προμηθέας
  2. ΔΕΚΑ ή Προμηθέας
  3. Παναθηναϊκός ή Περιστέρι
  4. Παναθηναϊκός ή Περιστέρι
  5. Ολυμπιακός
  6. Ηράκλειο
  7. Πρωτέας Σχηματαρίου
  8. Ηρακλής Κοζάνης