Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέλαβε και επίσημα την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας το μεσημέρι της Τρίτης (14/9), στην καθιερωμένη τελετή παράδοσης – παραλαβής που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ.

Ο Πανερυθραϊκός, λοιπόν, προστέθηκε στις ομάδες που εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον Βαγγέλη Λιόλιο για την επικράτησή του στις εκλογές της Ομοσπονδίας την περασμένη Κυριακή (12/9).

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

«Ο Πανερυθραϊκός BC εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Λιόλιο και την παράταξή του, όπως και σε όλα τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την εκλογή τους, μετά τις αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την απερχόμενη Διοίκηση της ΕΟΚ για την προσφορά της στο ελληνικό μπάσκετ.

Ευχόμαστε αυτή η νέα εποχή για το αγαπημένο μας άθλημα να αποτελέσει φωτεινό φάρο ενότητας, ισοτιμίας και σύμπραξης από ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο της χώρας, με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ, το «χτίσιμο» γερών θεμελίων και εν τέλει την εκτόξευσή του σε όλες τις βαθμίδες.

Απ’ την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο και θα (συν)εργαστούμε, ώστε να βάλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι στην ουσιαστική αναβάθμιση του αθλήματος.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη, Πρόεδρε».