Mετά και την παρουσία του αθλητή του Άρη Γιάννη Σιδηροηλία, σειρά είχε ο Λίνος Χρυσικόπουλος της ΑΕΚ για τα τμήματα υποδομών της Αρετσού Καλαμαριάς. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψεις με τους νεαρούς αθλητές της ομάδας και προχώρησε σε πολύ σημαντικές συμβουλές. 

Ο Χρυσικόπουλος, που μίλησε μαζί τους τόσο τη Δευτέρα (20/04), όσο και την Τετάρτη (22/04), τους έδωσε τα “φώτα” λκαι τις γνώσεις του στο κομμάτι του μπάσκετ. Ωστόσο στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε κάποια άλλα πιο “πικάντικα” θέματα.

Μεταξύ άλλων λοιπόν αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που θεωρεί τον αγαπημένο συμπαίκτη που είχε ποτέ, ενώ τόνισε πως ο Chris Singleton της Anadolu Efes είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχε ποτέ. Στη συνέχεια, δήλωσε πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτελεί είδωλο για εκείνον, ενώ ο προπονητής του στην Ένωση, Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι ο αγαπημένος του προπονητής. 

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μάλιστα είπε πως η καλύτερη ομάδα που έχει αγωνιστεί ποτέ είναι η ΑΕΚ.

Ενώ πέρασε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τους νεαρούς αθλητές λέγοντας:

“Όλοι οι παίκτες αγαπάμε τις νίκες αλλά κάτι το οποίο θα ήθελα να σας πω είναι ότι πρέπει να αγαπήσετε όλη την διαδικασία της προπόνησης και των παιχνιδιών και εφόσον το κάνετε αυτό, τότε θα πετύχετε!”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση της Αρετσού Καλαμαριάς: