Η ”αράχνη’‘ του ελληνικού μπάσκετ μια σχεδόν εβδομάδα από την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του για την προεδρία της ΕΟΚ άρχισε να γυρίζει την επαρχία μιλώντας με φορείς την τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και με εκπροσώπους των τοπικών σωματείων. Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής του συνδυασμού ”Πρώτα το μπάσκετ” συνοδευόμενος από τους Ευθύμη Ρεντζιά, Βάσω Στασινού και τον Κώστα Κώτση βρέθηκαν χθες Τετάρτη 7/10 στο Λουτράκι.

  Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωπες οι ομάδες του Δήμου, αλλά και το ποιες μπορούν να είναι οι πιθανές τους λύσεις. Επίσης βρέθηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους των ομάδων οι οποίοι του έδωσαν μια πιο λεπτομερή περιγραφή των ζητημάτων με τα οποία έρχονται αντιμέτωπες καθημερινά αλλά και κάποια τα οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στην αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά που έρχεται λόγω της όλης κατάστασης που βιώνουμε καθημερινά.

  Βλέπουμε πάντως πως μετά τον κύριο Λιόλο ο οποίος βρέθηκε τις προάλλες στον νομό Ηλείας για αντίστοιχες συζητήσεις με τοπικούς φορείς, πως αν μη τι άλλο οι βασικοί υποψήφια για τον ”θρόνο” της ΕΟΚ τρέχουν και ενδιαφέρονται για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά και όχι μόνο σωματεία του χώρου προσπαθώντας μέσα από συζητήσεις να βρούνε μαζί με τους συνεργάτες τους πάντα την καλύτερη δυνατή λύση για όλους.