Το ανοικτό γήπεδο της Νέας Περάμου “πλημμύρισε” το τριήμερο 5-7 Ιουλίου, από διάθεση και τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων παιδιών που πήραν μέρος στο 7ο τουρνουά 3ον3 που διοργάνωσε η Ένωση Νέας Περάμου.

Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή το βράδυ (οπότε έγιναν και οι απονομές) το γήπεδο γέμισε από παιδιά κάθε ηλικίας που θέλησαν να διασκεδάσουν, να παίξουν αλλά και να απολαύσουν τον υγιή ανταγωνισμό και να μάθουν μέσα από αυτό. Οι μικροί αθλητές της Ένωσης Νέας Περάμου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα γήπεδα που είχαν διαμορφώσει ανάλογα οι άνθρωποι του συλλόγου, έχοντας ως κύριο μέλημα να διασκεδάσουν μέσα από το παιχνίδι.

Δεν ήταν όμως, μόνο τα τμήματα των Ακαδημιών του συλλόγου που χάρηκαν με τους αγώνες. Ήταν και τα… μεγαλύτερα που δεν δίστασαν να αγωνιστούν είτε για να… θυμηθούν τα νιάτα τους, είτε γιατί ήθελαν το τρόπαιο. Αν και αυτό ήταν το ελάχιστο που είχε σημασία.

Κοντά στους μικρούς αθλητές βρέθηκε και ο Αργύρης Καμπούρης, ο οποίος δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί τους αλλά και να μιλήσει για τη σημασία του αθλητισμού και της διεξαγωγής των τουρνουά.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι, με την ελπίδα ότι θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται τον χειμώνα στο ανακαινισμένο τους γήπεδο!

kampouris