Ο Πρωτέας Βούλας ενημέρωσε τον κόσμο για την επανέναρξη των προπονήσεων των νεαρών αθλητών του συλλόγου που έχουν γεννηθεί μέχρι 31/12/2007.

 Παράλληλα με τις οδηγίες που ανακοίνωσε, η ομάδα της Βούλας εξήγησε πως ο σύλλογος παρέχει τις προπονήσεις του Ιουνίου δωρεάν! Μία εξαιρετική κίνηση σε μία εποχή που λόγω της πανδημίας τα έσοδα έχουν μειωθεί αρκετά σε οποιαδήποτε οικογένεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 “Επανεκκίνηση” ΠΡΩΤΕΑ!

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες της Γ.Γ. Αθλητισμού αποφασίστηκε η επανέναρξη, υπό αυστηρούς όρους, των προπονήσεων αθλητών γεννηθέντων έως και 31/12/2007.

 Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις προπονήσεις είναι:
1. Η εκτύπωση, συμπλήρωση και υπογραφή του εντύπου ιατρικού ιστορικού αθλουμένου & τεχνικού προσωπικού (επισυνάπτεται).
2. Η εκτύπωση και προσκόμιση της ιατρικής βεβαίωσης υπογεγραμμένη από γενικό ιατρό, παθολόγο, καρδιολόγο ή πνευμονολόγο (επισυνάπτεται). Για παιδιά Γυμνασίου μπορεί να είναι παιδίατρος. Δεν υποχρεούστε στη διενέργεια μοριακού τεστ pcr.

Ο σύλλογός μας έχει εξασφαλίσει την παρουσία γιατρού στις εγκαταστάσεις μας την Δευτέρα 1/6 & την Τρίτη 2/6 για την διευκόλυνση των ενδιαφερομένων. Συγκεκριμένα βάσει του προγράμματος προπονήσεων που θα αναρτηθεί, καλούνται οι αθλητές να προσέλθουν στο γήπεδο μια (1) ώρα πριν την προπόνηση, ώστε να εξετασθούν και να παραλάβουν τη βεβαίωση. Για την διευκόλυνση της διαδικασίας, σας παρακαλούμε να έχετε ήδη συμπληρωμένα τα απαραίτητα στοιχεία των δύο εντύπων. Το κόστος της παροχής ιατρικής βεβαίωσης ανέρχεται σε 5€/αθλητή.

Σε περίπτωση βεβαιωμένης λοίμωξης, ο αθλητής θα παραπέμπεται για περαιτέρω έλεγχο. Εάν κάποιος έχει νοσήσει από covid-19 και επιθυμεί να αθληθεί, η ιατρική βεβαίωση πρέπει να παρέχεται από καρδιολόγο.

Ο ΠΡΩΤΕΑΣ παρέχει ΔΩΡΕΑΝ τις προπονήσεις του Ιουνίου.

Ο σύλλογος δεσμεύεται για την τήρηση όλων των συγκεκριμένων προληπτικών μέτρων γενικής και ατομικής προστασίας που θα εγγυώνται την ασφαλή επιστροφή στη νέα κανονικότητα. Φυσικά η συνεργασία όλων μας είναι απαραίτητη για την ομαλή προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Έτσι παρακαλούμε:
1. Κάθε αθλητής να διαθέτει το ατομικό μπουκάλι με νερό (απαγορεύεται η πρόσβαση σε κοινόχρηστες βρύσες) και την ατομική του μπάλα την οποία θα μεταφέρει από και προς το σπίτι του.
2. Η προσέλευση στην προπόνηση να γίνεται χωρίς καθυστέρηση. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, δυστυχώς δεν θα μπορεί ο αθλητής να μπει στο γήπεδο.
3. Τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες παραμένουν κλειστά (εκτός έκτακτης ανάγκης).
4. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα οποιουδήποτε πέραν των αθλητών και του προπονητή.

Τις ώρες των προπονήσεων η γραμματεία θα είναι ανοικτή. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε και στους εφόρους των τμημάτων σας.

Καλή νέα αρχή!