Παρόλο που η πικρία έπειτα από την με κάτω τα χέρια χθεσινή (15/6) ήττα στο Αρκαλοχώρι στον 3ο και τελευταίο τελικό της ΕΚΑΣΚ ήταν φυσικά μεγάλη, η γενική αρχή του Ρεθύμνου έδειξε την κλάση της δίνοντας τα δικά της συγχαρητήρια στην αρμάδα της Αναγέννησης, η οποία κατάφερε πριν από μερικές ώρες να στεφθεί πρωταθλήτρια Κρήτης και να αρπάξει το μοναδικό διαθέσιμο εισιτήριο για την άνοδό της στις εθνικές κατηγορίες και δη τη Γ’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, οι Cretan Kings ευχαρίστησαν τον κόσμο τους που τους στήριξε με τον δικό του τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Ρεθυμνο Cretan Kings συγχαίρει την Αναγέννηση BC Αρκαλοχωρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπασκετ Κρήτης και της εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής.

Στο φιναλε μιας συναρπαστικής διαδρομής που κράτησε λόγω πανδημίας δυο περίπου χρόνια, νιώθουμε βαθειά την ανάγκη να πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φίλους της ομάδας μας που στάθηκαν δίπλα μας και στις χαρές και στις λύπες. Και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με αγάπη και σεβασμό στο άθλημα και με στόχο την ανάπτυξη του.
Δύναμη μας τα παιδιά που πλαισιώνουν τις ακαδημίες μας και οι φίλαθλοι που μας ακολουθούν παντού.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…»