Ο Πάρης Μαραγκός πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο NCAA με την φανέλα του American University και πλέον οι προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι αρκετές. Συμφωνα με πληροφορίες του basketblog ο νεαρός διεθνής φόργουορντ έχει ήδη προτάσεις από Ευρώπη και συγκεκριμένα Ισπανία, ενώ και από πρωτοκλασάτες ομάδες της χώρας μας έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον. Ακόμα την περίπτωση του την εξετάζουν και δύο ομάδες από το NBA.

Ο ίδιος περιμένει τις 12 Μαΐου, όπου και είναι η μέρα της αποφοίτησης του, προκειμένου να αποφασίσει τι μέλει γενέσθαι. Πριν από αυτό ο 22χρονος «ψηλός» περιμένει πρόταση για να συμμετάσχει στο senior camp του Πόρτσμουθ, ένα camp που λαμβάνουν μέρος οι τελειόφοιτοι των Κολλεγίων των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε περίπτωση που δεν τον καλέσουν, τότε θα λάβει μέρος στις προπονήσεις 2 ομάδων από το NBA.

Το basketblog σας είχε ενημερώσει νωρίτερα μέσα στην χρονιά για το «φλερτ» του Μαραγκού με την Καβάλα, όπου ό ίδιος ο Στηβ Γιατζόγλου είχε μιλήσει με τον πατέρα του παίκτη, προκειμένου να τον φέρει στην θεσσαλική πόλη. Η απάντηση όμως ήταν αρνητική, καθώς ο παίκτης ήθελε να ολοκληρώσει πρώτα τις σπουδές του.

Ο Πάρης Μαραγκός αγωνίζεται εδώ και 5 χρόνια στην Αμερική και θα ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη, όμως σε περίπτωση που υπάρχει πρόταση από τον «μαγικό κόσμο», τότε θα την εξετάσει έντονα.