Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να μην αφήνει τις περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα μας να διεξαχθούν κανονικά, ωστόσο οι αθλήτριες/ες με τους συλλόγους τους έχουν ακόμα έστω και μια υποτυπώδη επαφή με το άθλημα που αγαπούν.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη, στην οποία μάλιστα είχε και την τιμή να φιλοξενήσει μια αθλήτρια “σύμβολο” για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Ο λόγος φυσικά για την Εβίνα Μάλτση.

Η κορυφαία κατά πολλούς Ελληνίδα παίκτρια μίλησε με χαρά για τρεις ώρες περίπου στην διαδικτυακή συνεύρεση της ομάδας από την Ξάνθη αναπολώντας στιγμές από την πλούσια μπασκετική της σταδιοδρομία, αλλά έδωσε κιόλας κάποιες πολύ σημαντικές συμβουλές στις αθλήτριες της Ασπίδας.

Δείτε τη δημοσίευση της Ασπίδας Ξάνθης:

«Η ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες διαδικτυακή συνάντηση της γυναικείας ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, αφού λόγω της αναστολής πρωταθλημάτων έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας. Σκοπός της τηλεδιάσκεψης ήταν οι αθλήτριές μας να συναντηθούν, να ανταλλάξουν τις σκέψεις τους και τις απόψεις τους για την κατάσταση που βιώνουν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας μας.
Όμως μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τις αθλήτριές μας καθώς στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια μπάσκετ όλων των εποχών, η Εβίνα Μάλτση (EVINA MALTSI)!
Η Εβίνα ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση του προπονητή Καρά Αχμέτ Νεδήμ (Nedim Kara Ahmet) και συμμετείχε σε μία συζήτηση που είχε διάρκεια σχεδόν 3 ώρες.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Εβίνα Μάλτση αντάλλαξε απόψεις με τις αθλήτριές μας, τους αφηγήθηκε ιστορίες από την πλούσια καριέρα της και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα κορίτσια μας.
Το Δ.Σ. της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Εβίνα Μάλτση για τη συμμετοχή της στη διαδικτυακή συνάντηση της γυναικείας ομάδας, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μία σπουδαία αθλήτρια και έναν σπουδαίο άνθρωπο που με τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στο γυναικείο μπάσκετ».

Η ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Πραγματοποιήθηκε χθες διαδικτυακή συνάντηση της γυναικείας…

Δημοσιεύτηκε από Aspida Xanthis Basketball Club στις Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020