Την απόκτηση του Θρασύβουλου Σφέϊκού, ανακοίνωσε ο ΑΜΟ Γαλαξίας. Η διοίκηση του συλλόγου, επιχειρεί μία σημαντική ισχυροποίηση του ρόστερ εν όψει του επόμενου πρωταθλήματος της Α’ Θεσσαλονίκης, καταφέρνοντας να υπογράψει τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Α2 κατηγορία και τον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΜΟ Γαλαξίας ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Θρασύβουλο Σφέικο, ένας αθλητής πρότυπο, ο οποίος όλα τα χρόνια της καρίερας του (ΗΡΑΚΛΗΣ,ΠΑΟΚ,ΜΕΝΤ,ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ κ.α.) κατάφερε να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα να ολοκληρώσει τις σπουδές του σαν οδοντίατρος – κατί που προωθεί εξάλλου και ο σύλλογος μας στους νεαρούς του αθλητές και αθλήτριες. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Ο Θρασύβουλος Σφέϊκός, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παρόλο τις πολλές ώρες που πλέον αφιερώνω στην εργασία μου δεν θα σταματήσω το άθλημα που αγαπάω έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής για μένα και χαίρομαι που του χρόνου θα αγωνίζομαι στην ομάδα του ΓΑΛΑΞΙΑ όπου θα συναντήσω αρκετούς παλιούς μου φίλους».