Στο πλευρό του Νίκου Κυζερίδη που παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, τάχθηκε ο Ντέβιντ Ρίβερς, θέτοντας σε δημοπρασία προσωπικά του αντικείμενα.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να θέσει σε δημοπρασία μέσω του “Charity Idols” ένα υπογεγραμμένο από τον ίδιο πόλο Τ-shirt των “ερυθρόλευκων”, ένα ζευγάρι φορεμένα παπούτσια επίσης υπογεγραμμένα, καθώς και ένα δείπνο για 2 άτομα, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη.

Η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του αθλητισμού συνεχίζεται ασταμάτητα. Η υπόθεση του Νίκου Κυζερίδη έφτασε στα αυτιά του παλαίμαχου Αμερικανού σταρ του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Ρίβερς, ο οποίος μέσω του συνεργάτη του κυρίου Θέμη Καρβουντζή, επικοινώνησε μαζί μας για να προσφέρει με την σειρά του, ένα πόλο tshirt του Ολυμπιακού υπογεγραμμένο από την πρώτη μέρα που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα, ένα ζευγάρι φορεμένα παπούτσια του υπογεγραμμένα, αλλά και μια άυλη δημοπρασία, που θα δώσει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να βγούνε έξω για γεύμα μαζί του και να τον γνωρίσουνε από κοντά. Δείτε το σχετικό βίντεο που μας έστειλε! Όλα αυτά πολύ σύντομα στο www.charityidols.gr "Solidarity 4 Ever" #nikoskyzeridis #davidrivers #olympiakosbc #charityidols #happycharity #solidarity4ever

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @charityidols στις