Στα γραφεία της ΕΟΚ βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα (23/11) μέλη του ΕΣΚΑΣΕ, των σωματείων δηλαδή της Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας, για να συζητήσουν με τον πρόεδρό της, τον Βαγγέλη Λιόλιο, τα θέματα που απασχολούν την Ένωση.

Η ομάδα του ΕΣΚΑΣΕ (Τζαμτζής Σπύρος, Ανδρέου Παναγιώτης, Κόλλιας Γιώργος, Αλογοσκουφης Χρήστος, Σταύρου Παναγιώτης) συναντήθηκαν επίσης και με τους Κώστα Τσαρτσαρή και Χρήστο Βασιλειάδη, τους υπεύθυνους δηλαδή της ανάπτυξης του νέου μπασκετικού αίματος της χώρας.

Αναλυτικά:

«Στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκαν μέλη της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαιρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας (ΕΣΚΑΣΕ) όπου είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο κο. Ευάγγελο Λιολιο, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Ένωση, θέματα λειτουργικά αλλά και οργάνωσης του αναπτυξιακού σχεδιασμού.

Στη συνέχεια οι κύριοι Τζαμτζής Σπύρος (Αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΣΕ), Ανδρέου Παναγιώτης (Γ. Γραμματέας), Κόλλιας Γιώργος (Αν. ταμίας) τα μέλη Αλογοσκουφης Χρήστος και Σταύρου Παναγιώτης είχαν συναντήσεις και εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις με το Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ κο. Νικολοπουλο Νίκο, τον Διευθυντή της ΕΟΚ κο. Σβερκούνο Ντίνο και τους υπεύθυνους ανάπτυξης αγοριών και κοριτσιών Τσαρτσαρή Κώστα και Βασιλειάδη Χρήστο»