Επιστρέφει στον Σύλλα Αιδηψού ο Γιώργος Ρουμελιώτης μετά από μια μεγάλη θητεία στις εθνικές κατηγορίες της χώρας, με την ομάδα της Βόρειας Εύβοιας να ανακοινώνει τη νέα της μεταγραφική της κίνηση το απόγευμα της Παρασκευής (11/2)!

Αυτή τη στιγμή, η αρμάδα της Αιδηψού αγωνίζεται στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ και μετά από 8 παιχνίδια βρίσκεται στην 7η θέση του 2ου ομίλου της λίγκας μετρώντας 3 νίκες και 5 ήττες -με τη νέα της προσθήκη να αναμένεται να ανατρέψει σύντομα το παρόν σκηνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΝΑΣ ΣΚΟΡΕΡ ΟΛΚΗΣ.. ΣΤΟ ΣΥΛΛΑ

Ο ΓΙΏΡΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ μετά από μια δεκαετία σε ομάδες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ και των εθνικών κατηγοριών (Β’ , Γ’ εθνικη), όπου πάντα ήταν στους πρώτους σκόρερ και στους καλύτερους σουτερ τριών πόντων των ομάδων που αγωνίστηκε (ΧΟΛΑΡΓΟ, ΨΥΧΙΚΟ, ΣΥΛΛΑ, ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟ, ΛΟΚΡΟ ΑΤΑΛΆΝΤΗΣ, ΈΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ), αλλά και των πρωταθλημάτων που συμμετείχε, επιστρέφει στην ομάδα του τόπου του.

Επιστρέφει στο ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

Το Δ.Σ του συλλόγου μας καλωσορίζει το Γιώργο Ρουμελιωτη στο Συλλα, του εύχεται υγεία επιτυχίες με το σύλλογο και ελπίζουμε ο Γιώργος να είναι η αρχή της επιστροφής των Αιδηψιων αθλητών στο σύλλογο που τους ανέδειξε, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί στα πρωταθληματα ανδρών που συμμετέχει».