Ο Δημήτρης Γκίμας ήταν ένας άνθρωπος που άφησε σε σημαντικό βαθμό το “στίγμα” του στο ελληνικό μπάσκετ και ιδιαίτερα στο μπάσκετ της Βέροιας. Για αυτό το λόγο διοργανώθηκε μάλιστα με την βοήθεια του σωματείου του Ολυμπιακού Βόλου και των ανθρώπων του συλλόγου, το πρώτο τουρνουά “Δημήτρης Γκίμας”.

Με αφορμή την κίνηση αυτή, ο πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας Ηλίας Λαζός πραγματοποίησε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με την οποία συγχαίρει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και τον Γιώργο Βλιώρα για την οργάνωση του τουρνουά αυτού.

Μεταξύ άλλων μάλιστα αναφέρει πως δυστυχώς λόγω των περιοριστικών μέτρων στην περιοχή της Βέροιας, δεν μπορεί τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο σύλλογος να τιμήσει όπως εκείνος θα ήθελε πραγματικά τον αείμνηστο προπονητή Δημήτρη Γκίμα.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Λαζού:

“Θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, στον προπονητή της και Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου (μα πάνω απ’ όλα αδερφικού φίλου του εκλιπόντος) Γιώργου Βλιώρα, στους υπόλοιπους φορείς της Μαγνησίας που ενεπλάκησαν και στις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το πρώτο τουρνουά «Δημήτρης Γκίμας» διοργανώθηκε στο Βόλο, από τον τοπικό Ολυμπιακό, την έτερη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε και την οποία υπηρέτησε κι αγάπησε ο ψηλός. Δυστυχώς, ένα πλήθος συγκυριών, απαγορεύσεων και υγειονομικών εμποδίων δεν μας επέτρεψαν να διοργανώσουμε έως τώρα κ εμείς (ως Φίλιππος Βέροιας) αυτό που πραγματικά θέλαμε, όπως το θέλαμε. Ας ευχηθούμε η άρση (κάποια στιγμή) των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην πόλη μας, η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και η αποφασιστικότητα, δραστηριοποίηση κι ενεργοποίηση της τοπικής μας Δημοτικής Αρχής με έργα και όχι με ευχολόγια κι ανεκτέλεστα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου περί ονοματοδοσιών κλπ να μας επιτρέψουν να διοργανώσουμε αρχικά και να παγιώσουμε στη συνέχεια κάποια εκδήλωση αντάξια της προσφοράς και αφοσίωσης που επέδειξε στο μπάσκετ και στην ομάδα μας ο αείμνηστος Δημήτρης Γκίμας…..”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, στον προπονητή της και Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ…

Δημοσιεύτηκε από Ilias Lazos στις Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020