Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση με την β’φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς σήμερα (Σάββατο 21/9) και αύριο (Κυριακή 22/9) διεξάγονται συνολικά επτά αναμετρήσεις, με τις μισές ομάδες της Α1 να μπαίνουν στο παιχνίδι, και να έχουν δύσκολες αποστολές.

Το δυσκολότερο έργο αναμένεται να το έχει ο Κολοσσός Ρόδου καθώς η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά ταξιδεύει στην Αμαλιάδα ώστε να αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό Κόροιβο, ο οποίος μετά τη νίκη του απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και στο ρόστερ που διαθέτει ο Βασίλης Νιπεργιάλης θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1.

Αύρα Α1 θα έχει το παιχνίδι του νέου Ίκαρου, αυτού της Χαλκίδας που θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Κανήθου τα ανανεωμένα Τρίκαλα του Κώστα Φλεβαράκη, ενώ δύσκολη αποστολή θα έχει και η ΑΕΝΚ που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον σκληροτράχηλο ΟΦΗ.

Αθηναϊκό ντέρμπι αναμένεται να γίνει στο “Κοντόπευκο” όπου η Αγία Παρασκευή θα φιλοξενήσει τον Ηλυσιακό του Δημήτρη Λιόγα, ενώ μεγάλο φαβορί φαντάζει ο Πανελευσινιακός ο οποίος ταξιδεύει για την Τρίπολη ώστε να αντιμετώπισε τον απρόβλεπτο Αρκαδικό.

Ντέρμπι Α2, και μάλιστα το έτερο Αθηναϊκό της ημέρας θα έχουμε στο κλειστό του Ψυχικού όπου η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα, που πέρασε άνετα από τις Σέρρες, θα αντιμετωπίσει τον πάντα δυνατό, υπολογίσιμο, δυνατό και νεανικό Φιλαθλητικό.

Το πρόγραμμα κλείνει με το αυριανό παιχνίδι (Κυριακή 22/9) του Λαυρίου, ο οποίος φιλοξενεί τον ΚΑΟΔ, και ετοιμάζεται να δώσει τα πάντα για μια μεγάλη πρόκριση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 21/9
Τρίπολης 18.15 Αρκαδικός-Πανελευσινιακός Σταματόπουλος-Δεσλής-Νικολούλης (Γιαλικάρης)
Αμαλιάδας 17.00 Κόροιβος-Κολοσσός Ρ. Τσώνος Β-Ανδρικόπουλος-Θεονάς (Γιοχαλής)
Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ-ΑΕ Ν. Κηφισιάς Πουρσανίδης Κ.-Συμεωνίδης-Λόρτος (Μαγγανάς)
Κοντόπευκου 17.00 ΚΑΠ-Ηλυσιακός Παντελίδης-Μαγκλογιάννης-Μαλανδρής (Μαυρουδής)
Κανήθου 17.00 Ίκαρος-Αίολος Τρικ. Μητσόπουλος-Καλδίρης-Σκούτας (Ιωάννου)
Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Φιλαθλητικός Ψαριανός-Ντάβαρης-Παπαθανασίου (Καρούσης)

Κυριακή 22/9
Λαυρίου 17.00 Λαύριο-ΚΑΟΔ Παναγιώτου-Βαρδάλος-Τσούνας (Σγουρός)