Προβλήματα υπάρχουν στο Αλεξάνδρειο πριν την έναρξη του τελικού ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό με τους διατητές να ζητούν να αδειάσει ο χώρος πάνω από τα επίσημα, ώστε να ξεκινήσει ο αγώνας.

Στα επίσημα του γηπέδου κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν 150 προσκλήσεις για κάθε ομάδα, όμως οι γηπεδούχοι είχαν πολύ περισσότερες και για αυτό το λόγο οι άνθρωποι των «πρασίνων» ζήτησαν να αδειάσει ο χώρος και να τηρηθούν τα προβλεπόμενα. Οι διαιτητές με σκοπό να διαφυλάξουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ζήτησαν και αυτοί να τηρηθούν τα προβλεπόμενα. Μάλιστα ο κύριος Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το Αλεξάνδρειο με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο του.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπαν στην συνδρομητική τηλεόραση οι κύριοι Γιαννακόπουλος και Λάσκαρης:

Γιαννακόπουλος: «Είναι θέματα που είναι αυτονόητα. Θέλαμε έναν τελικό γιορτή, πράξαμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η αστυνομία δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εκκενώνουν τις θύρες. Πάνω από τον χώρο των επισήμων έπρεπε να υπάρχουν 150 άτομα του Αρη και 150 του Παναθηναϊκού. Δεν ευθυνόμαστε σε τίποτα. Εχουμε κάνει ό,τι χρειάζεται. Εχω φέρει την οικογένειά μου που με αυτά τα έκτροπα έχουν μείνει στο ξενοδοχείο».

Λάσκαρης: «Εκκενώσαμε τις θέσεις που ζήτησε ο κύριος Γιαννακόπουλος. Είπαμε πως και εγώ και η οικογένειά μου δεν έχουμε θέμα να κάτσουμε μαζί του. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν βάλει φωτιά. Ελπίζω να βρούμε μία λύση, ώστε να γίνει ο τελικό.

Είχαμε μιλήσει νωρίτερα με τον κ. Γιαννακόπουλο και μου ζήτησε να εκκενώσουμε κάποιες θέσεις. Αυτό κάναμε. Ελπίζω να γίνει ο αγώνας. Η αστυνομία έκανε αυτό που ήταν να κάνει».