Αρκετές οι μεταδόσεις αγώνων σήμερα (03/07), με το ενδιαφέρον βέβαια να στρέφεται στον τελικό του Πανελληνίου Παίδων.

 

Ξεκίνημα στις μεταδόσεις έχουμε στις 13:00, όπου Παναθηναϊκός και Περιστέρι θα «παλέψουν» για το χάλκινο μετάλλιο στο μικρό τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων.

Στη συνέχεια, στις 15:30, είναι ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε ΔΕΚΑ και Προμηθέα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος στους Παίδες για 1η φορά στην ιστορία της και να κάνει το 2/2 στα Πανελλήνια εφήβων και παίδων, ενώ απ’ την άλλη οι Πατρινοί θέλουν να κάνουν το back to back και να κατακτήσουν το 3ο του Πανελλήνιο Παίδων στα 4 τελευταία.

 

Αγώνες έχουμε και στα προκριματικά του Mundobasket 2023, με το παιχνίδι του δικού μας ομίλου να διεξάγεται πρώτο. Μεγάλη Βρετανία και Τουρκία θα «μονομαχήσουν» με σκοπό τη νίκη, μια νίκη που θα τους δώσει «γερό» προβάδισμα για τη Β’ Φάση. Αμφότερες οι ομάδες είναι στο 1-2 αυτήν τη στιγμή και η νίκη είναι σημαντική για τις δύο ομάδες, εφόσον Λετονία και Ελλάδα θα ξεκινήσουν με 3-1 στην επόμενη φάση.

Στον όμιλο με τον οποίο διασταυρώνεται η Εθνική μας στη Β’ Φάση των προκριματικών, η Λετονία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία σε ένα παιχνίδι δίχως ενδιαφέρον, αφού τα παιχνίδια με τη Σλοβακία των 3 ομάδων που προκρίνονται δε μεταφέρονται στην επόμενη φάση. Το ενδιαφέρον εδώ είναι στο ματς Σερβία – Βέλγιο, όπου αμφότερες έχουν 1-2 ρεκόρ αυτήν τη στιγμή, οπότε χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη.

 

Στις 21:30 έχουμε το φιλικό αγώνα της Εθνικής Νέων ανδρών με την αντίστοιχη της Ισπανίας, με το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά να «κουβαλάει» τέσσερις καλές εμφανίσεις στα φιλικά στην Πάτρα και να θέλει να «πατήσει» πάνω σε αυτές για να κάνει άλλη μία με σαφώς δυσκολότερο αντίπαλο.

 

Τέλος, παιχνίδι έχουμε και στο WNBA, με το 3ο στη βαθμολογία Κονέκτικατ να θέλει να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι στην αρκετά φορμαρισμένη Ουάσινγκτον, που με τις 2 σερί νίκες που έχει κάνει πλησιάζει τις πρώτες θέσεις ( τώρα).

 

Αναλυτικά οι σημερινές (03/07) μεταδόσεις:

-13:00- Παναθηναϊκός – Περιστέρι (Πανελλήνιο Παίδων, θ. 3-4) ΕΔΩ

-15:30- ΔΕΚΑ – Προμηθέας (Πανελλήνιο Παίδων, τελικός) ΕΔΩ

-18:00- Μεγάλη Βρετανία – Τουρκία (NovaSports 4HD)

-19:00- Σλοβακία – Λετονία (NovaSports 5HD)

-20:00- Connecticut Sun – Washington Mystics (COSMOTE Sport 4 HD)

-21:30- Ισπανία – Ελλάδα (φιλικό νέων ανδρών) ΕΔΩ

-22:00- Σερβία – Βέλγιο (NovaSports 4HD)