Την προσεχή Δευτέρα (4/10) θα αποφασιστεί από την Ελληνική Ομοσπονδία το μέλλον των παικτών που έπαιξαν στο Κύπελλο Ελλάδας και εν συνεχεία μεταγράφηκαν σε άλλη ομάδα. Το συγκεκριμένο θέμα θα τεθεί προς συζήτηση, στην οποία έχουν κληθεί να δώσουν το “παρών” οι ομάδες της Α2 και της Β’ Εθνικής, των κατηγοριών δηλαδή που εμπλέκονται με τους συγκεκριμένους παίκτες.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία παικτών ανήκουν τουλάχιστον 10 αθλητές, συμπεριλαμβανομένου και του Νίκου Λιακόπουλου, που πήρε πρόσφατα την απόφαση να αποχωρήσει από τον Ιωνικό Νίκαιας, προκειμένου να επιστρέψει στον ΚΑΟ Κορίνθου και στη Β’ Εθνική. Αθλητές, που εφόσον δεν τους επιτραπεί να παίξουν στις νέες ομάδες τους, θα χάσουν ολόκληρη τη χρονιά.

Στην εν λόγω υπόθεση υπάρχει βέβαια ένα κενό Νόμου, το οποίο δημιουργήθηκε πριν από μερικά χρόνια, όταν ο συγκεκριμένος “κανονισμός” (τη μεταγραφή ενός παίκτη, παρότι έχει ήδη αγωνιστεί σε άλλη ομάδα προηγουμένως κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονιάς) πέρασε… σιωπηρά από την ΕΟΚ μετά τη δικαίωση ενός αθλητή στο ΑΣΕΑΔ. Έκτοτε υφίσταται ως δεδικασμένο, παρότι δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στην επίσημη προκήρυξη της Ομοσπονδίας!