Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει και σε μεγάλο μάλιστα πλέον βαθμό να ταλανίζει και τον μπασκετικό “χάρτη” της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία έκρηξη των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας έχει επηρεάσει και αρκετές ομάδες, καθώς αυξάνονται και εκεί τα κρούσματα, με αποτέλεσματα να αναβάλλονται παιχνίδια και να μην βρίσκεται μια ουσιώδης λύση.

Μια από αυτές τις αρκετές ομάδες είναι και η Ένωση Ιλίου. Με αφορμή την εύρεση αρκετών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις “τάξεις” της ομάδας από το Ίλιον, ο προπονητής του ΚΑΟ Κορίνθου (αντιπάλου της Ένωσης Ιλίου αυτήν την Κυριακή 25/10), Κώστας Σορώτος προχώρησε σε ένα “ξέσπασμα” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση του coach Σορώτου:

«Το παιχνίδι της Κυριακής με το Ίλιον αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοιού στην ομάδα του Ίλιου. Αφού ευχηθώ περαστικά στα παιδιά της αντίπαλης ομάδας νομίζω ότι θα πρέπει να μας προβληματίσουν τα συνεχόμενα κρούσματα σε πολλά παιδιά πολλών ομάδων. Ίσως η διακοπή για κάποιες μέρες να είναι μια λύση. Ίσως η λύση είναι να βρεθεί ένας τρόπος να βοηθηθούν τα σωματεία ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα τεστ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Η αυτοπροστασία, στα πλαίσια του δυνατού, είναι μια ακόμη μερική λύση.
Το καλοκαίρι δεν ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα με μηδενικά κρούσματα σε αθλητές και τώρα συνεχίζονται με πολλά. Δεν λέω ότι είναι εύκολη η λύση αλλά σίγουρα δεν πρέπει να αφεθούν όλα στην τύχη…..
Εγώ θα είμαι εκεί πάντως μέχρι τέλους….Υ.Γ. Βρείτε ένα εμβόλιο».

Το παιχνίδι της Κυριακής με το Ίλιον αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοιού στην ομάδα του Ίλιου. Αφού ευχηθώ περαστικά…

Δημοσιεύτηκε από Sorotos Kostas στις Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020