Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι “ευρέως” γνωστός από την ταξιδιωτική εκπομπή World Party που παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη στον Alpha.  Νέος, ωραίος, αθλητικός, με χιούμορ. Τί άλλο θα μπορούσε να παίζει; Mπάσκετ!

Συγκερικριμένα ο παρουσιαστής επέστρεψε φέτος μετά από 12 χρόνια στην ενεργό δράση, προκειμένου να αγωνιστεί Γ2 ΕΣΚΑΣΘ με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Μελισσοχωρίου. Ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του για την ευκαιρία που του δίνουν.

AA13FADB-5D6B-458F-903E-0F3230A6D910.png

 

Για την ιστορία, ο Μέγας Αλέξανδρος πέτυχε χθες την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Γ2 ΕΣΚΑΣΘ, παίρνοντας στα χαρτιά με 20-0 την αναμέτρηση με τον Άγιο Γεώργιο, ο οποίος δεν προσήλθε στον αγώνα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη φορά που για κάποιο λόγο η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συγκεκριμένων ομάδων δεν πραγματοποιείται. Πάντως στον Μέγα Αλέξανδρο δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποφάσισαν να το διασκεδάσουν. Αντί επισήμου αγώνα λοιπόν, η ομάδα έπαιξε “φιλικό” διπλό, με την συμμετοχή πολλών φίλων που είχαν βρεθεί στο γήπεδο.