Όλο το τρικαλινό μπάσκετ περιμένει με κομμένη την ανάσα την αυριανή συνέντευξη Τύπου για την πολυαναμενόμενη συνένωση των Ικάρων Τρικάλων με τον Αίολο-Γόμφους, εντούτοις μερικές λεπτομέρειες είδαν από σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Διάλογος”, η ομάδα που θα συμμετάσχει την επόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική (ή ακόμα και στην Α2, εφόσον “ανοίξει” κάποια θέση), θα φέρει το brand name, το σήμα και τον ύμνο του ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος δεν θα “κατέβει” στη Γ’ Εθνική της σεζόν 2022-23. Το γενικό πρόσταγμα, πάντως, θα το έχουν οι παράγοντες του Αίολου-Γόμφων και των Ικάρων, με τον Κώστα Σκρέτα (πρόεδρο των Ικάρων) να “βγαίνει” μπροστά λόγω της τεχνογνωσίας που κατέχει από τις παλαιότερες συμμετοχές του σε ομάδες που έφτασαν μέχρι και την Basket League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νέα ομάδα των Τρικάλων θα έχει το ΑΦΜ μιας εκ των δύο ομάδων και με τη συγκεκριμένη ονομασία θα “κατέβει” στο πρωτάθλημα της ΕΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δηλαδή είτε ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ είτε ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Πηγή: sportrikala.gr