Στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον τοπικό Ιωνικό αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους οι Χρήστος Δουτσίνης, Σάββας Αλεξόπουλος και Στέφανος Στυλιανός, όπως έγινε γνωστό από την ίδια την ομάδα της πρωτεύουσας το βράδυ του Σαββάτου (9/7)!

Έτσι, χτίζεται σιγά σιγά το ρόστερ εν όψει του νέου πρωταθλήματος, με τις νέες αυτές προσθήκες να κουβαλούν γεμάτες σεζόν στα τοπικά της Αθήνας σε Αίολο Ταύρου, Σπόρτιγκ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας του ανδρικού τμήματος μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τους παίκτες Δουτσίνη Χρήστο, Αλεξόπουλο Σάββα και Στυλιανό Στέφανο για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Ο Χρήστος Δουτσίνης, έμπειρος ψηλός από τις ακαδημίες του Μίλωνος, είχε μία εξαιρετική χρόνια πέρυσι στον Αίολο Ταύρου. Αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή και αναμένεται να προσδώσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια.

Ο Σάββας Αλεξόπουλος, φέρελπις αθλητής από το Σπόρτιγκ, θα αποτελέσει σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του coach Κούκη επιθετικά και αμυντικά.

Ο Στέφανος Στυλιανός, παιδί από τις ακαδημίες του συλλόγου, μετά το πέρασμά του από τον Πανερυθραϊκό και τον Απόλλων Σμύρνης, έπειτα από μία εξαιρετική χρόνια στην Α’ ΕΣΚΑ, επιστρέφει στην ομάδα που πήρε το βάπτισμα του πυρός και προβλέπεται να συνεισφέρει μέσω του πολυδιάστατου παιχνιδιού του».